Binära optioner i mobilen

Många mäklare låter dig numera handla binära optioner i mobilen. Detta gör det mycket bekvämare att handla och gör det också mycket enklare att tjäna pengar. Om du handlar i mobilen kan du handla när som helst och var som helt. Detta innebär att du alltid kan köpa optioner när du ser en möjlighet på marknaden.

Att kunna handla i mobilen är ett mycket värdefullt verktyg som är speciellt viktigt eftersom det tillåter dig att handla med binära option under hela dagen även om du arbetat och inte kan vara nära en dator. Detta ger dig en mycket bättre chans att tjäna pengar eftersom du kan handla hela dygnet, inte bara på kvällar och helger då du kan sitta vid datorn. Att ha tillgång till mobil handel är en nödvändighet om du tänker använda dig av signaler  när du handlar med binära optioner. Utan dessa kan du inte köpa optioner när du får signaler skickade till dig. Om du inte kan agera direkt på dessa signaler så är de nästan värdelösa och inte värda att betala för.

De flesta mäklare förstår att det är mycket viktigt att kunna handla i mobilen och nästan alla mäklare erbjuder därför mobilhandel. De flesta ledande mäklare erbjuder speciella handelsappar som du kan ladda ner till din telefon.

Börja handla i mobilen

handla binära optioner i mobilenOm du vill börja handla i mobilen skall du börja med att ladda hem handelsappen till din mobil eller padda. Om du använder en Android telefon så kan du göra detta från mäklarens hemsida. Om du använder iOS så måste du gå till Apple store för att ladda ner appen. Du hittar vanligtvis en länk till appen på mäklarens hemsida.

Det enklaste sättet att installera appen är vanligtvis att surfa till mäklarens hemsida i mobilen. Webbsidan känner av att du använder en mobil enhet och vidarebefordrar dig automatisk till en sida som visar information om hur du handlar i mobilen. Följ instruktionerna på skärmen och installera appen för ditt system. När appen begär tillgång till vissa funktioner i din telefon skall du tillåta detta. Om du inte gör det kanske den inte kommer fungera som den skall. När appen har installerats kan du stänga webbläsaren och istället öppna mäklarens handelsapp. Använd samma info som du använder på datorn för att logga in.

När du har loggat in så fungerar handeln på ungefär samma sätt som på datorn. De flesta appar är mycket väldesignade. De gör det mycket enkelt att handla och hitta det man letar efter.

Vilka optioner kan jag handla med i mobilen?

Du kan handla med majoriteten av de binära optioner som en mäklare erbjuder i deras mobila plattform. Det är dock relativt vanligt att du inte kan handla med alla optioner. Ett fåtal optioner kräver ofta att du loggar in från en dator för att handla med dem. De optioner som du måste logga in från en dator för att handla med är oftast exotiska binära optioner såsom ”one touch” optioner. Nästan alla vanliga optioner finns normalt tillgängliga i mobilen.

Kritik mot mobilhandel

Handel på mobil enheter fungerar som regel mycket bra. Mobil handel har dock vissa svagheter om man jämför med handel på en dator. Dessa svagheter beror på att vissa funktioner har tagits bort för att skapa en app som fungerar snabbt och bra på alla mobila enheter. Det är t.ex. vanligt att man inte har tillgång till alla kontofunktioner på sin mobil utan att man måste logga in från en dator för att kunna göra vissa saker såsom att ta ut och sätta in pengar. De flesta svagheter är relaterade till konto administration, inte till handel. Detta är alltså sällan ett problem i dagligt bruk.