24Option

24 option erbjuder ej längre handel med binära optioner. Svenskar som vill handla med binära optioner bör istället titta på Quotex eller Pocket option.

24-option-logo

24Option är en välkänd och populär mäklare av binära optioner som varit igång sedan år 2010. Handelsplattformen finns tillgänglig på svenska, däremot finns det inte någon svenskspråkig kundtjänst.

Det finns gott om klassiska optioner med en avkastning på över 90%. Om man har ett guldkonto eller platinakonto får man ett tillägg på varje vinst, så att det blir ännu mer lönsamt att handla med binära optioner hos 24Option.

En nackdel med 24Options är att man måste betala en uttagsavgift om man gör fler än ett uttag per månad.

24option
Är 24Option en scam?

Nej, 24Option är en väletablerad mäklare med ett gott rykte bland handlarna. Däremot är det viktigt att komma ihåg att man alltid riskerar att förlora de pengar man köper binära optioner för.

24Options ägs av Mika Holdings Inc, samma företag som äger OptionFair.

Mika Holdings Inc är registrerat på Brittiska Jungfruöarna i Karibien, men huvudkontoret ligger i London, Storbritannien. Handelsplattformen 24Option sköts från ett kontor på Cypern, faller under cypriotisk domsaga och är licensierad av Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC).

Korta frågor och svar

Hur länge har 24Option varit igång?

Sedan år 2010.

Måste jag ladda hem och installera handelsplattformen i min dator?

Nej, man kan handla direkt i webbläsaren.

Går det att handla med binära optioner i mobiltelefonen?

Ja, det går att handla med binära optioner i mobila enheter uppkopplade mot internet, inklusive sådana som använder operativsystemet Android eller iOS.

Vilka språk finns 24Option på?

24Option är tillgänglig på Svenska, Danska, Engelska, Franska, Tyska, Spanska, Portugisiska, Italienska, Rumänska, Turkiska, Litauiska, Ryska, Arabiska, Kinesiska, Japanska, Indonesiska, och Koreanska.

Bonus

24Option har gott om kortfristiga bonuskampanjer. Innan man gör någon insättning är det en bra idé att kontakta kundtjänsten och fråga vilka kampanjer som är aktiva och vad som krävs för att kvalificera sig.

Ett exempel på en kampanj som ofta körs hos 24Optioner är 50% insättningsbonus om man sätter in minst 5000 USD.

24Option har i princip alltid någon kampanj igång som särskilt riktar sig till nya klienter. I skrivande stund erbjuder de en så kallad ”riskfri” affär. Om du förlorar pengar på dina första affär får du, om vissa villkor är uppfyllda, tillbaka pengarna – dock inte som kontanter utan i form av bonuspengar med omsättningskrav.

Handelskonton

Det finns tre olika handelskonton hos 24Option för handel med riktiga pengar.

StandardkontoDetta konto får man om man uppfyller standardkraven.
GuldkontoOm du uppfyller kraven för guldkonto får du många förmåner jämfört med standardkontot, bland annat 2% extra utbetalning på optioner och tillåtelse att genomföra obegränsad handel med binära optioner baserade på alla finansiella instrument. Guldkonto ger dig också tillgång till vissa informationstjänster och VIP-support.
PlatinakontoDen som uppfyller kraven för platinakonto får ännu bättre förmåner än vad guldkontot ger. Platinakontot ger bland annat 4% extra utbetalning på optioner, och du får tillgång till personlig coachning.

Handelsplattform

24option-plattform

Handelsplattformen hos 24Option är webbaserad vilket innebär att det inte spelar någon roll vilket operativsystem din dator kör. Det finns inte någon plattform att ladda hem och installera i datorn.

Handelsplattformen är enkel att navigera och förstå sig på, och det går snabbt att sålla fram olika binära optioner ur utbudet baserat på faktorer som utbetalning och löptid.

Det finns gott om utbildningsmaterial tillgängligt i plattformen för den som vill fördjupa sina kunskaper om binära optioner.

Mobil handel

Appar finns tillgängliga för både Android och Apples mobila operativsystem iOS.

Typer av binära optioner

Det finns flera olika sorters binära optioner att köpa hos 24Optioner. Vid sidan av de klassiska binära optionerna kan man till exempel köpa optioner av typen one-touch eller intervall. Vad gäller löptid så finns det binära optioner hos 24Option som går ut blott 30 sekunder efter köpet, så om man är intresserad av superkorta binära optioner är 24Option ett bra val av mäklare.

De klassiska binära optionerna hos 24Option går att hitta med den utbetalningsgrad på över 90 procent. Binära optioner av typen one-touch har ett mycket bredare spann när det gäller utbetalningsgrad och vissa av dem betalar över 500% när de betalar ut!

Underliggande

Hos 24Option finns binära optioner som bygger på aktier, index, råvaror eller valutapar. Vad gäller aktier så är det framförallt stora och internationellt kända företag som används som underliggande aktie för binära optioner hos 24Option, till exempel Google, Vodafone, PetroChina, Gazprom, Disney, Coca Cola, British Petroleum, Samsung och Lufthansa. En positiv aspekt här är att utbudet inte helt domineras av aktiebolag med huvudkontor i USA utan 24Optioner har sett till att även andra delar av världen finns representerad.

Även vad gäller aktieindex som underliggande har 24Option en internationell inställning. Här finns givetvis Dow Jones, Nasdaq Composite och S&P 500, men även index som South Africa 40 future, Tadawul, Bombay 30 och CAC 40.

Utbudet av valutapar är rejält. Det rör sig om olika kombinationer av GBP, USD, EUR, JPY, AUD, NZD, CAD, CHF, TRY, RUB, MXN, NOK och ZAR. Den norska kronan ingår som underliggande i två valutapar: USD/NOK och EUR/NOK.

I skrivande stund finns det binära optioner hos 24Option som bygger på åtta olika råvaror. Det rör sig om råolja, fyra olika metaller (guld, silver, koppar, platina) och tre olika råvaror ur livsmedelssektorn (majs, socker, kaffe). För råvarupriset för guld kan man välja mellan valutorna USD, EUR och JPY. Dessutom finns det binära optioner som bygger på skillnaden i råvarupris mellan guld och silver.

Kundtjänst

E-postsupportJa, info@24option.com
TelefonsupportJa, +357 2526 2063
Live chat supportJa

Trots att handelsplattformen finns tillgänglig på svenska har 24Option inte någon svenskspråkig kundtjänstpersonal, utan man får välja något annat språk, till exempel engelska. Kundtjänsten ligger på Cypern. Det finns inte något svenskt telefonnummer eller internationellt gratisnummer att ringa för telefonsupport. För att slippa ett dyrt utlandssamtal kan man istället använda live chatten, där brukar man få svar snabbt och kan få hjälp i realtid.

Insättningar och uttag

Exempel på accepterade transaktionsmetoder hos 24Option:

  • VISA
  • MasterCard
  • Discover Card
  • Skrill
  • Neteller
  • AstroPay
  • WebMoney
  • Delta
  • GiroPay
  • Banköverföring