Banc De Binary

Denna mäklare erbjuder ej längre handel med binära optioner. Svenskar som vill handla med binära optioner bör istället titta på Quotex eller Pocket option.

banc-de-binary-logoBanc De Binary säljer binära optioner baserade på aktiekurser, index, valutapar och råvaror. De binära optioner som har kortast livslängd går ut redan 30 sekunder efter köpet!

Banc De Binarys plattform inkluderar en stor samling utbildningsmaterial för den som vill lära sig mer om binära optioner och ta sin investeringsplan till nästa nivå. Här finns e-böcker, ljudböcker, med mera. Du kan också lära dig mer om hur man använder de olika verktyg för teknisk analys som är tillgängliga hos Banc De Binary.

Banc De Binary är tillgänglig på flera olika språk, inklusive svenska, danska och engelska. Det går inte att få hjälp på svenska i supportavdelningen.

banc-de-binary

Är Banc De Binary en scam?

Nej, Banc De Binary har varit igång ända sedan år 2008 och har hunnit arbeta upp ett gott rykte bland handlarna online.

Företaget är registrerat i EU-landet Cypern och har licens från Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC). Detta innebär att de måste följa på cypriotisk lag och det gemensamma regelverket för EU/EES-området.

Obs! Precis som hos alla andra optionsmäklare finns alltid en risk att förlora alla de pengar man köper binära optioner för hos Banc De Binary.

Korta frågor och svar

Hur länge har Banc De Binary varit igång?

Sedan år 2008.

Måste jag ladda hem och installera handelsplattformen i min dator?

Nej, man kan handla direkt i webbläsaren.

Går det att handla med binära optioner i mobiltelefonen?

Ja, det går att handla med binära optioner i mobila enheter uppkopplade mot internet, inklusive sådana som använder operativsystemen Android eller iOS.

Vilka språk finns Banc De Binary på?

Banc De Binary är tillgänglig på Svenska, Danska, Engelska, Franska, Tyska, Spanska, Portugisiska, Italienska, Ryska och Arabiska.

Bonus

Som ny medlem kan du ta emot 100% välkomstbonus på din första insättning till Banc De Binary.

Handelskonton

Det finns fem olika handelskonton för handel med riktiga pengar hos Banc De Binary. Om du vill handla för låtsaspengar för att lära dig hur plattformen fungerar, kontakta kundtjänsten hos Banc De Binary så sätter de upp ett testkonto åt dig.

Handelskonto Info
Brons Det räcker med att sätta in €250 för att få ett bronskonto.
Silver Om du vill ha ett silverkonto redan från start krävs en första insättning på minst €2500. Med ett silverkonto får man bland annat tillgång till handelssignaler och handelsvarningar.
Guld Om du vill ha ett guldkonto redan från start krävs en första insättning på minst €5000. Med ett guldkonto får du bland annat personlig assistans av analytiker och förvaltare.
Premium Om du vill ha ett premiumkonto redan från start krävs en första insättning på minst €10 000. Med ett premiumkonto får du bland annat tillgång till ett stort antal handelsverktyg och omfattande personliga sessioner med analytiker och förvaltare.
Platina Om du vill ha ett platinakonto redan från start krävs en första insättning på minst €25 000. Med ett platinakonto får man bland annat högre utbetalningar, vanligen är påslaget 2% eller 3%. Detta kan göra en markant skillnad på lönsamheten över tid med tanke på att man får extra pengar att investera, som i sin tur kan ge en vinst, som i sin tur betalas ut med ett påslag, och så vidare. Premiumkontot ger dig också tillgång till det särskilda Premiumhandelsrummet.

Utbetalningar

Den genomsnittliga utbetalningen på vinnande binära optioner hos Banc De Binary är strax över 85%.

Handelsplattform

banc-de-binary-plattform

Handelsplattformen öppnas direkt i webbläsaren, vilket innebär att du inte behöver ladda hem och installera den i din dator. Det spelar ingen roll vilket operativsystem din dator använder sig av och du har tillgång till handelsplattformen från vilken dator som helst som är uppkopplad mot internet.

Plattformen är enkel att använda och intuitivt utformad så att man kan ta sig fram även om man inte har använt den tidigare. När man känner för att fördjupa sig i de mer avancerade funktionerna finns det bra och snabb-begripligt utbildningsmaterial att tillgå i själva plattformen.

Mobil handel

Banc De Binary har välgjorda handelsappar för både iOS och Android. Appen för iOS ligger i Apples App Store, appen för Android ligger i Google Play Store.

Typer av binära optioner

Det är framförallt tre olika typer av binära optioner som handlas hos Banc De Binary: Klassiska binära optioner, One Touch binära optioner och Tillgångspar.

One Touch binära optioner är optioner där hela löptiden är av vikt. Nås ett visst värde för underliggaren någon gång under löptiden räknas detta, oavsett vad värdet är exakt när optionens livstid är över. Det kan till exempel räcka med att en aktiekurs når över en viss nivå någon gång under optionens 30 dagar långa livstid för att man ska få betalt, även om aktiekursen ligger under den nivån när de 30 dagarna är över.

Tillgångspar är en funktion hos Banc De Binary där det gäller att förutse vilken av två underliggare som kommer att göra bäst ifrån sig. Det kan till exempel vara aktiekurserna för A-aktier i två olika företag som ställs mot varandra.

Löptid

Det kortaste binära optionerna hos Banc De Binary har en löptid på 60 sekunder från köpet.

De längsta binära optionerna hos Banc De Binary har en löptid på 12 månader från köpet.

Underliggande

Banc De Binary säljer binära optioner baserade på aktiekurser, index, valutapar och råvaror.

Utbudet av underliggande är störst för binära optioner baserade på aktier och aktieindex. Exempel på aktiebolag vars kurs används som underliggande är Coca Cola, Apple, France Telecom, Google, Leumi, Toyota, Petrobas och Unilever. Bland listan över index hittar vi till exempel FTSE 100, S&P 500, Nasdaq Futures, Bombay SE, MICEX10, Tadwul och Tel Aviv 25.

Drygt tjugo valutapar används som underliggande för binära optioner hos Banc De Binary, liksom åtta olika råvaror: Guld, Silver, Platina, Olja, Socker, Vete, Majs och Kaffe.

Vad gäller valutaparen som är det stora valutor som dominerar, men här finns även lite ovanligare saker som USD/SGD och USD/TRY.

Kundtjänst

E-postsupport Ja
Telefonsupport Ja (uppringningsservice finns)
Live chat suppport Ja

Man kan inte få hjälp på svenska hos Banc De Binarys kundtjänst utan man får välja något annat språk av de som är tillgängliga, till exempel engelska.

Det finns en uppringningsservice där man anger sitt telefonnummer och ber kundtjänst ringa upp, så att man slipper sitta i telefonkö och betala för samtalet. Ett annat alternativ för den som vill ha hjälp i realtid är att använda live chatten.

Insättningar och uttag

Exempel på accepterade transaktionsmetoder:

  • VISA
  • MasterCard
  • AMEX
  • Skrill
  • Banköverföring

Lägsta tillåtna insättning är €250.

Minst möjliga uttag är €50.