EZTrader

Denna mäklare erbjuder ej längre handel med binära optioner. Svenskar som vill handla med binära optioner bör istället titta på Quotex eller Pocket option.

eztrader-logoEZTrader driver en stor handelsplattform som är tillgänglig på många olika språk, inklusive svenska. EZTrader inriktar sig på klassiska binära optioner och har ett stort utbud av underliggare att välja mellan, inklusive aktiekurser för företag noterade runt om i världen.

En nackdel med EZTrader är att de bara erbjuder telefonsupport för klienter i USA, från Sverige får man nöja sig med live chat eller e-post.

EZTrader har varit med ända sedan år 2008 och mycket har hunnit hända under den tiden. EZTrader var en av pionjärerna i branschen och började sälja binära optioner online långt innan binära optioner blev en välkänd företeelse bland spekulanter online. Så småningom tappade dock EZTrader sitt momentum och fick se sig omsprungna av konkurrenterna. EZTraders rykte dalade och medlemmarna började söka sig till bättre alternativ. År 2011 köptes EZTrader upp av WGM som omedelbart såg till att vända skutan och inleda ett drastiskt utvecklingsarbete som gjorde att EZTrader återigen började räknas som en av de bästa alternativen online för den som vill köpa klassiska binära optioner.

eztrader

Är EZTrader en scam?

Nej, EZTrader har varit igång ända sedan 2008 och har ett gott rykte online. Däremot riskerar man alltid att förlora de pengar man investerar i binära optioner – oavsett vilken mäklare man väljer. Man bör därför aldrig investera pengar man inte har råd att förlora.

EZTrader är registrerat på Cypern och har licens från Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC). EZTrader är också auktoriserad av Nasdaq för handel i USA, vilket fortfarande är ganska ovanligt bland handelsplattformarna för binära optioner online.

Korta frågor och svar

Hur länge har EZTrader varit igång?

Sedan år 2008.

Måste jag ladda hem och installera handelsplattformen i min dator?

Nej, man kan handla direkt i webbläsaren.

Går det att handla med binära optioner i mobiltelefonen?

Ja, det går att handla med binära optioner i mobila enheter uppkopplade mot internet, inklusive sådana som använder operativsystemen Android eller iOS.

Vilka språk finns EZTrader på?

EZTrader är tillgänglig på Svenska, Engelska, Nederländska, Tyska, Franska, Spanska, Italienska, Portugisiska, Turkiska, Ryska och Kinesiska.

Bonus

EZTrader har inte några fasta bonuserbjudanden utan inriktar sig på tidsbegränsade kampanjer samt skräddarsydda bonuserbjudanden för olika handlartyper. Tanken är att du som handlare hos EZTrader i så hög grad som möjligt ska få erbjudanden som är relevanta och passande för just dig.

Om du överväger att registrera dig hos EZTrader och göra en första insättning är vårt tips att du först kontaktar kundtjänst för att förhandla fram ett skräddarsytt välkomsterbjudande för just dig.

Bonuspengar hos EZTrader har i normalfallet ett omsättningskrav på 25x som ska uppfyllas inom 90 dagar.

Handelskonton

När man registrerar sig hos EZTrader finns det inte flera olika kontotyper att välja mellan utan man får ett standardkonto.

Plattform

eztrader-plattform

EZTrader har en handelsplattform som är utvecklad särskilt för just EZTrader. Som nämnts här ovan hade EZTrader, inklusive plattformen, under en period inte särskilt bra rykte eftersom de hade hunnit bli omsprungna av andra mäklare online som erbjöd bättre lösningar, men detta ändrade sig efter år 2011 då den nya ägaren såg till att fräscha upp alla aspekter av EZTrader – inklusive handelsplattformen. EZTrader räknas nu återigen som en av de vägledande pionjärerna i branschen och om du tycker att du känner igen delar av plattformen från andra mäklare du använt online är det troligen för att dessa inspirerats av EZTrader och inte tvärt om. EZTraders nya ägare har vinnlagt sig om att kontinuerligt arbeta för att göra sin plattform bättre och bättre för användarna och det märks verkligen när man använder den.

Mobil handel

Den finns appar för mobil handel, både för Android och iOS. Appen för Android hittar du i Google Play Store och appen för iOS ligger i Apple App Store.

Typer av binära optioner

Det finns inte många olika typer av binära optioner att köpa hos EZTrader. Huvudfokus ligger på den klassiska binära optionen. One-touch binära optioner förekommer inte.

Löptider

EZTrader har inte några binära optioner med superkort löptid, till exempel 60 sekunder. De binära optioner hos EZTrader som har kortast livslängd går ut 30 minuter efter köpet. De binära optioner som har längst löptid går ut flera veckor efter köpet.

Viktigt att veta är att vissa (men inte alla) binära optioner hos EZTrader går att sälja tillbaka till EZTrader under löptiden, fram till en viss frysningstidpunkt som vanligen infaller en timme innan optionen förfaller. Om det sitter en liten blixt efter optionens namn betyder det att du kan välja att sälja tillbaka den till EZTrader just nu. Funktionen kan till exempel användas för vinsthemtagning eller förlustbegränsning.

Underliggande

EZTrader har ett ovanligt stort utbud av binära optioner baserade på aktiekurser för bolag hemmahörandes i Nordamerika, Europa eller Asien. I övrigt finns också binära optioner baserade på index, valutapar och fyra olika råvaror (guld, silver, koppar och olja).

Att EZTrader har ett så stort utbud av binära optioner baserade på aktier i bolag noterade i Nordamerika, Europa och Asien innebär att det dygnet runt finns gott om kortfristiga binära optioner att köpa på vardagarna eftersom det i princip alltid är aktiv börsdag någonstans.

När börserna i Nordamerika är öppna kan man till exempel köpa kortfristiga binära optioner baserade på Apple, AT&T, Disney och Netflix. När börserna i Europa och asiatiska Mellanöstern är igång kan man gå över till underliggande som Tesco, Bank of Scotland, AXA, Bezeq, France Telecom och Intesa-Sanpaolo. När börserna är öppna i Australien, Indien och Kina med omnejd är det intensiv handelstid för binära optioner baserade på aktiekurser för bland annat Tata Motors, Sony, Fujifilm Holdings, ANZ Bank och Rio (Australien).

Exempel på index som används som underliggande för binära optioner hos EZTrader är S&P 500, Dow Futures, FTSE 100, FTSEMIB, DAX, Kospi, Nifty och Tel Aviv 25.

Det är fortfarande förhållandevis få mäklare och handelsplattformar som erbjuder binära optioner för kryptovalutan Bitcoin men EZTrader är en av dem. Här kan du köpa binära optioner som har valutaparet USD/Bitcoin som underliggande. Perfekt för den som vill tjäna pengar på Bitcoins rörelser utan att själv behöva äga och förvara bitcoins.

I övrigt är det välkända valutor som gäller för valutaparen hos EZTrader, framförallt EUR, USD, GBP, JPY, CHF, AUD, NZD och CAD.

Kundtjänst

E-postsupport Ja
Telefonsupport Endast i USA (uppringningsservice)
Live chat support Ja

Telefonsupport finns tyvärr bara tillgänglig för medlemmar i USA. För oss i Sverige är det e-post eller live chat som gäller om vi vill ha hjälp av kundtjänsten. E-postmeddelanden kan man skicka via ett formulär på sajten.

Insättningar och uttag

Exempel på transaktionsmetoder som accepteras hos EZTrader:

 • VISA
 • MasterCard
 • AMEX
 • Banköverföring
 • Skrill
 • Neteller
 • Webmoney
 • Sofort
 • JPB
 • Cash U
 • iDeal

Minsta möjliga insättning är 200 USD.

En väldigt bra sak med EZTrader är att att man göra små uttag (så länge det fungerar med transaktionsmetoden). Du behöver alltså inte ha massor med pengar i ditt konto för att kunna göra ett uttag.