Binära optioner bonusar

Det är vanligt att mäklare av binära optioner erbjuder bonusar till alla nya kunder som öppnar ett konto och börjar handla hos dem. Dessa bonusar kan variera mycket i storlek och utformning mellan olika mäklare. Vissa mäklare erbjuder inte någon bonus alls. Andra mäklare erbjuder mycket stora bonusar.

bonusHur stor bonus du kan få är ofta bundet till hur mycket pengar du väljer att sätta in på ditt konto.

Om man väljer att acceptera en bonus så förbinder man sig att handla för en viss summa innan man kan ta ut några pengar från sitt konto. Hur mycket man måste handla för varierar mellan olika mäklaren. I de flesta fall får man automatiskt en bonus insatt på sitt konto om man inte har sagt något annat. Om du inte vill ha någon bonus skall du därför alltid meddela mäklaren om det innan du sätter in några pengar. Om du glömde göra det skall du kontakta dem så snart som möjligt efter att du har satt in pengar och be dem ta bort bonusen. Det är mycket viktigt att du meddelar dem och får bonusen borttagen innan du gör din första affär. När du har gjort din första affär är det för sent att ta bort bonusen.

Varför tacka nej till en bonus

Det är ibland bättra att tacka nej till en bonus. Detta beror på att dina pengar blir låsta tills du uppnått vissa omsättningskrav om du accepterar en bonus. Att inte kunna ta ut sina pengar kan vara väldigt irriterande och begränsa dina alternativ. Om du t.ex. vill pröva på att handla med binära optioner men  känner dig osäker på om du kommer gilla det eller inte så kan det vara olämpligt att acceptera en bonus. Om du accepterar en bonus måste du handla tills du har uppnått omsättningskravet eller har förlorat alla pengar. Du kan inte bara ta ut dina pengar om du inte gillar att handla.

Ett annat skäl att inte acceptera en bonus är att det kan få dig att göra affärer som du annars inte skulle göra. Detta för att snabbare nå omsättningskravet. Affärer som kostar dig pengar. Vissa bonusar har omsättningskrav som måste mötas inom en viss tidsrymd. Dessa bonusar kan tvinga dig att göra mer affärer än du annars skulle göra. I dessa fall kan det kosta mer pengar att acceptera en bonus än man får insatt som bonus.

Förhandla fram din egen bonus

Om du vill sätta in en större summa på ditt konto så är det ofta möjligt att förhandla fram en egen bonus. Vi rekommenderar därför alltid att du kontaktar mäklaren om du vill sätta in mer än det maximala bonusbeloppet. Ju mer pengar desto större bonus och bättre villkor kan du få.

Det är ibland möjligt att förhandla sig till ett större bonusbelopp än den bonus som marknadsförs på webbsidan även om man inte skall sätta in något jättestort belopp. Det kan därför alltid vara värt att kontakta mäklaren innan man registrerar sig för att fråga om de kan erbjuda en bättre bonus.