Banc De Swiss

Denna mäklare erbjuder ej längre handel med binära optioner. Svenskar som vill handla med binära optioner bör istället titta på Quotex eller Pocket option.

banc-de-swiss-logoBanc De Swiss är registrerad på Cypern men har en stor del av sina klienter i Norden. Plattformen är tillgänglig på både svenska, norska, danska, engelska och tyska. Behöver man hjälp av kundtjänst finns ett svenskt nummer att ringa där man når svensktalande kundtjänstpersonal.

Störst utbud av underliggande har Banc De Swiss i kategorierna aktier och index. Här säljs också binära optioner som har valutapar eller råvarupriser som underliggande.

En majoritet av alla binära optioner som säljs hos Banc De Swiss är klassiska binära optioner eller binära optioner av typen one-touch.

banc-de-swiss

Är Banc De Swiss en scam?

Nej, Banc De Swiss är en väletablerad mäklare med gott rykte i branschen. Företaget är registrerat på Cypern och har licens från Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC). Eftersom Cypern är ett EU-land måste Banc De Swiss följa både cypriotisk lagstiftning och regelverket för EU/EES-området.

Obs! Oavsett mäklare finns det alltid en risk att förlora de pengar man köper binära optioner för. De allra flesta binära optioner är att se som högriskinvesteringar.

Korta frågor och svar

Hur länge har Banc De Swiss varit igång?

Sedan år 2010.

Måste jag ladda hem och installera handelsplattformen i min dator?

Nej, man kan handla direkt i webbläsaren.

Går det att handla med binära optioner i mobiltelefonen?

Ja, det går att handla med binära optioner i mobila enheter uppkopplade mot internet, inklusive sådana som använder operativsystemen Android eller iOS.

Vilka språk finns Banc De Swiss på?

Banc De Swiss är tillgänglig på Svenska, Danska, Norska, Engelska, Tyska och Italienska.

Bonus

Banc De Swiss brukar köra kortfristiga bonuskampanjer, och de är inte heller främmande för att dela ut individuella bonusar. Om du är intresserad av att registrera dig och göra en första insättning hos Banc De Swiss kan det bara idé att kontakta kundtjänsten först för att höra efter hur det står till med välkomstbonusarna.

Handelskonton

Man startar med ett standardkonto hos Banc De Swiss. Förmåner delas ofta ut på individbasis snarare än till en hel grupp av handlare. Kontakta kundtjänsten hos Banc De Swiss för att få veta mer om olika förmåner för aktiva handlare. De brukar kunna ordna bra skräddarsydda lösningar för kunder de gärna vill ha.

Handelsplattform

banc-de-swiss-plattform

Den handelsplattform som används hos Banc De Swiss är utvecklad av SpotOption. En smidig funktion är att man kan välja mellan två olika lägen. Som nybörjare väljer man med fördel grundläget, för att plattformen ska bli så enkel och tydlig som möjligt med fokus på grundläggande funktioner. Är man lite mer varm i kläderna och vill ha tillgång till mer avancerade alternativ slår man istället över till proffsläget. Då får man bland annat tillgång till en hel del handelsverktyg i plattformen som kan vara förvirrande för den ovane handlaren.

Banc De Swiss har inte några appar för mobilhandel.

Typer av binära optioner

En majoritet av alla binära optioner hos Banc De Swiss är klassiska binära optioner eller binära optioner av typen one-touch. Klassiska binära optioner finns tillgängliga med upp till 89% avkastning.

One-touch binära optioner är optioner där vad som händer under hela optionens livslängd räknas och om den underliggande når ett visst förutbestämt värde någon gång under löptiden så är det avgörande för om optionen betalar ut eller ej – oavsett hur värdet ser ut när optionens planerade livslängd når sitt slut. One-touch optioner med betydligt högre avkastning än 89% går att köpa hos Banc De Swiss. Några av de mest extrema ger 600% avkastning om de betalar ut!

En intressant funktion hos Banc De Swiss är Double Up. Double Up låter dig skapa en option som är en klon av en option du redan äger. Om du till exempel sitter med en klassisk option som är på väg att gå ut, och som för tillfället befinner sig i pengarna, kan du välja att skapa en option som är identiska med denna. Det finns regler för hur pass nära utgångstiden man kan använda sig av Double Up. Double Up är aldrig tillgängligt för binära optioner med 30 sekunders eller 60 sekunders livstid.

Löptider

De binära optioner som har kortast löptid hos Banc De Swiss går ut 30 sekunder efter köpet. Banc De Swiss har också ett stort utbud av binära optioner som går ut 60 sekunder efter köpet. Är man intresserad av supersnabba binära optioner är Banc De Swiss en väldigt bra mäklare.

Givetvis har Banc De Swiss även binära optioner med längre löptider. Det finns till exempel binära optioner som förfaller vid klocktimmens slut, vid dagens slut, vid veckans slut eller vid månadens slut. Hur pass lång löptiden blir för sådana optioner beror på hur pass nära slutet man köper dem.

Rollover

Rollover är en funktion som gör att du kan betala en avgift för att förlänga löptiden hos en binär option som är i din ägo. Om du har en option som är på väg att gå ut kan du alltså välja att betala för att förlänga dess livslängd. Det kan vara intressant om optionen inte är i pengarna men tror att den kommer att hamna i pengarna bara den får lite mer tid på sig. Avgiften för rollover är 30% men om man får betalt efter en rollover får man 30% extra i avkastning.

Rollover är inte tillgängligt för binära optioner med 30 sekunders eller 60 sekunders livstid.

Underliggande

Störst utbud av underliggande har Banc De Swiss i kategorierna aktier och index, och utbudet av valutapar är också hyfsat stort. På råvarusidan är det bara sju olika råvaror som används som underliggande för binära optioner hos Banc De Swiss: Guld, Silver, Platina, Råolja, Kaffe, Socker och Vete.

Listan över underliggande valutapar domineras av valutor hemmahörandes i Nordamerika eller Europa, men här finns även par som AUD/USD, EUR/JPY, NZD/USD, USD/BRL, USD/SGD, USD/TRY och USD/ZAR.

Exempel på index som används som underliggande för binära optioner hos Banc De Swiss är FTSE 100, S&P 500, Nikkei 225, Straits Times, Hang Seng, Kuwait General Index och Topix,

Utbudet av underliggande aktiekurser domineras av aktiebolag med huvudkontor i USA – såsom Coca Cola, Amazon, Rolls Royce, Microsoft och IBM – men här finns också aktiebolag som Nissan Motor, BNP Paribas, Fiat och S.Bank India.

Kundtjänst

E-postsupport Ja
Telefonsupport Ja, 08-408 399 68 från Sverige
Live chat support Ja

Till skillnad från många andra mäklare online erbjuder Banc De Swiss kundtjänst på svenska, vilket givetvis är ett stort plus. Över lag har Banc De Swiss kundtjänst ett imponerade utbud av olika språk. Ett annat stort plus är att man inte behöver ringa något dyrt utlandssamtal utan når kundtjänsten på ett vanligt svenskt telefonnummer.

Insättningar och uttag

Exempel på transaktionsmetoder som accepteras hos Banc De Swiss:

  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro
  • Banköverföring
  • Ukash
  • Paysafecard
  • Sofort
  • EPS
  • Giropay

Lägsta möjliga insättning är 100 USD.

Lägsta möjliga uttag är 100 USD.